Partners

Door onze doorlopende sloopprojecten in samenwerking met onze partners garanderen wij een constante aanvoer van circulaire bouwmaterialen. Bekijk hieronder onze partners en bezoek hun website.

Woonkwartier is een West-Brabantse woningcorporatie, werkzaam in achttien (dorps)kernen in de gemeenten Halderberge, Moerdijk en Steenbergen. Wij voeren onze volkshuisvestelijke taken uit vanuit een grote lokale betrokkenheid.

Wij zijn Stadlander, een woningcorporatie met zo’n 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. Een gebied dat te maken heeft met een bevolkings- en huishoudenskrimp. Wij willen dat onze huurders prettig wonen, nu en in de toekomst. Voor aanvaardbare woonlasten, in een duurzame wijk die schoon en veilig is, met goede buren en genoeg voorzieningen in de buurt, zoals scholen en winkels. Daarom zijn we actief betrokken bij de samenleving. In de stad en in de dorpen.

Wij zijn een woningcorporatie met zo’n 25.000 huizen, parkeerplaatsen en andere panden in de gemeenten Breda, Etten-Leur en Roosendaal. Fijn wonen, dat vinden we belangrijk. Daarom zetten we ons in voor voldoende, goede, betaalbare en duurzame huizen. En samen zorgen we ervoor dat het ook prettig is om in de buurten en wijken te wonen.

Würth

Maak uw project bij ons compleet met diverse bevestigingsmaterialen van Würth.

Vragen?
0165 440215
Volg de stappen om uw vraag te stellen
Ik heb een vraag over...
Vul uw gegevens in